Instant

De 1899 instant koffies zijn UTZ gecertificeerde instant koffies. Geschikt voor een heerlijke kop koffie of een smaakvolle cappuccino in combinatie met 1 van onze 1899 toppings. Met onze verschillende instant koffies is er voor elke koffievraag wel een oplossing. Onze instant koffies zijn te gebruiken in instant koffiemachines.

1899 Instant Coffee Classic

Onze 1899 Instant Coffee Classic UTZ is te omschrijven als gebalanceerd met een volle en vriendelijke smaak. Geschikt voor een heerlijke kop koffie, een smaakvolle cappuccino in combinatie met de 1899 100% magere melkpoeder of een kan koffie. Een klassiek melange geschikt voor elke koffievraag.

1899 Instant Coffee Barista

Voor deze blend is gebruik gemaakt van Fairtrade Organic gecertificeerde Arabica bonen uit Zuid Amerika. De koffie kenmerkt zich door een rijk en intens aroma met chocolade tonen. Door de donkere branding ontstaat er een volle body met een krachtige afdronk. Door toevoeging van microground (zeer fijn gemalen bonen) ontstaat er een volle smaak en extra aroma van vers gebrande koffie.

1899 Instant Coffee Mocca

Voor deze blend is gebruik gemaakt van alleen de beste Arabica bonen uit verschillende regio’s (Honduras, Colombia, Tanzania, Equador) van Rainforest gecertificeerde plantages. Door de donkere branding ontstaat er een mooi gebalanceerde smaak met een licht mocca achtig aroma. Een aangename koffie voor alle liefhebbers.